O nama

My Wall Art tapete daju novu dimenziju vašim zidovima! Izaberite neki od naših 20 modela tapeta i oplemenite vas zid!

My Wall Art je generalni zastupnik i distributer holandske kompanije WALLART za teritoriju Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore (veleprodaja i maloprodaja). Bavimo se uređenjem enterijera specijalnim ekološkim proizvodom, tapetama. Wall Art oživljava Vaše zidove svojim modernim i ekološkim tapetama napravljenim od najsitnijih vlakana šećerne trske. Ovako dobijen materijal je 100% reciklažan, biorazgradiv i ekološki.

O tapetama

Wall Art tapete, ili 3D paneli su 2009. godine izabrane za najbolji inovativni ekološki dekorativni proizvod. Postavljaju se veoma lako (pročitajte uputstvo za upotrebu) a nakon što ih postavite na zid se farbaju odgovarajućom bojom i tako se savršeno uklapaju u vaš enterijer! Tapete Wall Art su na raspolaganju u 20 različitih modela. Wall Art tapete daju novu dimenziju vašim zidovima i odgovaraju svakoj prostoriji, bilo da je reč o stambenom ili poslovnom prostoru. Wall Art je u Evropi predstavljen 2010. godine. I tada je bio prvi ekološki dekorativni proizvod ovog tipa.


Image
Image
Image
Image
Image
Image

Očekujemo vas!

Posetite naš showroom i u prijatnoj atmosferi, u razgovoru sa našim arhitektama odlučite šta je najbolje za vaš prostor!